Incihaku

ORIGANUM VULGARE LEAF OIL

hajua tai makua peittävä aine, virkistävä aine

Origanum Vulgare Leaf Oil is the volatile oil distilled from the leaves of the Wild Marjoram, Origanum vulgare L., Labiatae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016