Incihaku

ORIGANUM HERACLEOTICUM FLOWER OIL

hajua tai makua peittävä aine, virkistävä aine

Origanum Heracleoticum Flower Oil is the volatile oil obtained from the flowers of Origanum heracleoticum, Labiatae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016