Incihaku

ACETYL FARNESYLCYSTEINE

ihoa hoitava aine, pelkistävä aine

L-Cysteine, N-acetyl-S-[(2E,6E)-3,7,11-trimethyl-2,6,10-dodecatrienyl]-.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016