Incihaku

OLEYL PALMITAMIDE

opalisoiva aine, viskositeetinsäätäjä

(Z)-N-Octadec-9-enylhexadecan-1-amide.

(Z)-N-oktadek-9-enyyliheksadekan-1-amidi.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016