Incihaku

OLEYL GLYCERYL ETHER

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine

(Z)-3-(9-Octadecenyloxy)propane-1,2-diol.

(Z)-3-(9-oktadekenyylioksi)propaani-1,2-dioli.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016