Incihaku

OLEOYL TYROSINE

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine

L-Tyrosine, N-(1-oxo-9-(Z)-octadecenyl).

L-tyrosiini, N-(1-okso-9-(Z)-oktadekenyyli).

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016