Incihaku

OLEAMIDOPROPYL BETAINE

ihoa hoitava aine, hiuksia hoitava aine, antistaattinen aine, puhdistava aine, vaahdonvahvistaja, pinta-aktiivinen aine

(Z)-(Carboxymethyl)dimethyl-3-[(1-oxo-9-octadecenyl)amino]propylammonium hydroxide.

(Z)-(karboksimetyyli)dimetyyli-3-[(1-okso-9-oktadekenyyli)amino]propyyliammoniumhydroksidi.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016