Incihaku

OLEAMIDE DEA

antistaattinen aine, vaahdonvahvistaja, viskositeetinsäätäjä

N,N-bis(2-Hydroxyethyl)-(Z)-9-octadecenamide.

N,N-bis(2-hydroksietyyli)oleamidi.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex III/60.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016