Incihaku

OLAX DISSITIFLORA ROOT OIL

ihoa piristävä aine

Olax Dissitiflora Root Oil is the refined, fixed oil obtained from the roots of Olax dissitiflora, Olacaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016