Incihaku

OENOTHERA BIENNIS OIL

pehmentävä aine

Oenothera Biennis Oil is the fixed oil derived from the seeds of the Evening Primrose, Oenothera biennis, Onagraceae.

Oenothera Biennis Oil on helokin, Oenothera biennis, Onagraceae, siemenistä saatava rasvaöljy, joka koostuu pääasiassa rasvahappojen glyserideistä.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Helokkiöljy, eng. Evening Primrose Oil.

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016