Incihaku

OENOCARPUS BATAUA FRUIT OIL

pehmentävä aine, ihoa kosteuttava aine

Oenocarpus Bataua Fruit Oil is the oil expressed from the fruits of Oenocarpus Bataua, Arecaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016