Incihaku

NYMPHAEA STELLATA FLOWER POWDER

ihoa hoitava aine

Nymphaea Stellata Flower Powder is the powder obtained from the dried, ground flowers of Nymphaea stellata, Nymphaeaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016