Incihaku

NYMPHAEA ODORATA ROOT EXTRACT

ihoa piristävä aine, virkistävä aine

Nymphaea Odorata Root Extract is an extract of the roots of the American White Water Lily, Nymphaea odorata, Nymphaeaceae.

Nymphaea Odorata Root Extract on lumpeen, Nymphaea odorata, Nymphaeaceae, juurista saatava uute.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016