Incihaku

NYMPHAEA LOTUS FLOWER EXTRACT

ihoa hoitava aine

Nymphaea Lotus Flower Extract is the extract obtained from the flowers of the Water Lily, Nymphaea lotus L., Nymphaeaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016