Incihaku

NUTMEG KERNEL OIL/FLOWER WAX GLYCERIDES

ihoa hoitava aine

Nutmeg Kernel Oil/Flower Wax Glycerides is the product obtained from the transesterification of Myristica Fragrans (Nutmeg) Kernel Oil and Myristica fragrans flower wax.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016