Incihaku

NIGELLA SATIVA SEED OIL

ihoa hoitava aine, hajuste, pehmentävä aine

Nigella Sativa Seed Oil is the fixed oil expressed from the seeds of Black Caraway, Nigella sativa L., Ranunculaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016