Incihaku

MYRTUS COMMUNIS STEM EXTRAXT

hajuste

Myrtus Communis Stem Extract is an extract obtained from the stems of the Myrtle, Myrtus communis L., Myrtaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016