Incihaku

MYRTUS COMMUNIS LEAF EXTRACT

ihoa hoitava aine, hajuste

Myrtus Communis Leaf Extract is an extract of the leaves of the Myrtle, Myrtus communis L., Myrtaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016