Incihaku

MYROXYLON PEREIRAE RESIN

hajua tai makua peittävä aine, hiuksia hoitava aine, kalvonmuodostaja

Myroxylon Pereirae Resin is an oleoresin (Balsam Peru) obtained from the bark exudate of the Balsam Peru Tree, Myroxylon pereirae, Leguminosae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex II/1136 (when used as a fragrance ingredient).

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016