Incihaku

MYROXYLON PEREIRAE OIL

hajua tai makua peittävä aine

Myroxylon Pereirae Oil is the volatile oil obtained from Peru Balsam Tree, Myroxylon pereirae, Leguminosae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex II/1136 (when used as a fragrance ingredient).

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016