Incihaku

MYROXYLON BALSAMUM PEREIRAE BALSAM OIL

hajuste

Peru Balsam Oil. Myroxylon Balsamum Pereirae Balsam Oil is an essential oil distilled from balsam obtained from the Balsam Peru Tree, Myroxylon balsamum (L.) var. pereirae, Leguminosae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex III/154.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016