Incihaku

MYROCARPUS FASTIGIATUS WOOD OIL

hajuste

Myrocarpus Fastigiatus Wood Oil is an essential oil obtained from the wood of the plant, Myrocarpus fastigiatus, Leguminosae. Syn. Cabreuva oil.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016