Incihaku

MYRISTYL/CETYL AMINE OXIDE

hiuksia hoitava aine, puhdistava aine, vaahdonvahvistaja, hydrotrooppi, pinta-aktiivinen aine

Amines, N-(C14-16-alkyl)-N,N-dimethyl-, N-oxides.

Amiinit, N-(C14-C16-alkyyli)-N,N-dimetyyli-, N-oksidit.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016