Incihaku

MYRISTICA FRAGRANS KERNEL OIL

ihoa hoitava aine, hajua tai makua peittävä aine

Myristica Fragrans Kernel Oil is the oil obtained from the kernel of the Nutmeg, Myristica fragrans, Myristicaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016