Incihaku

MYRICA PUBESCENS FRUIT CERA

ihoa hoitava aine, kalvonmuodostaja, viskositeetinsäätäjä

Myrica Pubescens Fruit Cera is the wax obtained from the fruit of Myrica pubescens, Myricaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016