Incihaku

MUSTELA CERA

ihoa hoitava aine, hiuksia hoitava aine, kalvonmuodostaja, pehmentävä aine

Mustela Cera is the solid fraction derived from the mink (Mustela) oil.

Mustela Cera on minkistä (Mustela) saatavan öljyn kiinteä jae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016