Incihaku

MORTIERELLA ISABELLINA OIL

pehmentävä aine

Mortierella Isabellina Oil is an oil obtained from culturing Mortierella isabellina, Mortierellaceae.

Mortierella Isabellina Oil on Mortierella isabellina, Mortierellaceae -sieniviljelystä saatava öljy.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016