Incihaku

MORINGA OLEIFERA SEED OIL

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine

Moringa Oleifera Seed Oil is the oil expressed from the seeds of Moringa oleifera, Moringaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016