Incihaku

MORINDA CITRIFOLIA SEED OIL

ihoa hoitava aine

Morinda Citrifolia Seed Oil is the oil expressed from the seeds of Morinda citrifolia L., Rubiaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016