Incihaku

MORAY EEL OIL

ihoa hoitava aine

Moray Eel Oil is the oil derived from the Moray eel, Gymnothorax melanospilus, Gymnothorax flavimarginatus or other species of Gymnothorax.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016