Incihaku

MOLASSES EXTRACT

ihoa hoitava aine

Molasses extract is an extract of molasses, the syrupy residue from processing of sugar cane (saccharum officinarum) juice.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016