Incihaku

MILK FERMENT

ihoa hoitava aine

Milk Ferment is a product obtained by the fermentation of milk by the microorganisms, Streptococcus lactis, S. cremoris, S. thermophilus, Mesophilic lactobacilli and lactate fermenting yeasts.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016