Incihaku

METHYLSILANOL TRI-PEG-8 GLYCERYL COCOATE

ihoa hoitava aine, emulgaattori

Fatty acids, coco, ester with .alpha., .alpha.',.alpha.-(methylsilylidyne)tris (.omega.-(2,3-dihydroxypropoxy)poly(oxy-1,2-ethanediyl)).

Rasvahapot, kookos, esteri α, alpha',alpha"-(metyylisilylidyyni)tris(ω-(2,3-dihydroksipropoksi)poly(oksi-1,2-etaanidiyylin)) kanssa.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016