Incihaku

METHYLENE DI-T-BUTYLCRESOL

antioksidantti

6,6'-Di-tert-Butyl-2,2'-Methylenedi-p-cresol.

6,6'-di-tert-butyyli-2,2'-metyleenidi-p-kresoli.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016