Incihaku

METHYL-METHYLENE-TRICYCLODECAN-OLACETATE

hajuste

4-Methyl-8-methylene-tricyclo[3.3.1.13.7]decan-2-ol acetate; 4-Methyl-8-methylenetricyclo[3.3.1.1.su.3,7.su.]dec-2-yl acetate.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016