Incihaku

METHYL 3-OXO-2-PENTENYLCYCLOPENTANEACETATE

hajuste

Methyl (1R-(1a,2b(Z)))-3-oxo-2-(pent-2-enyl)cyclopentaneacetate; Nethyl jasmonate.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016