Incihaku

MELISSA OFFICINALIS SEED OIL

ihoa hoitava aine

Melissa Officinalis Seed Oil is the oil expressed from the seeds of the Balmmintoil, Melissa officinalis L., Labiatae.

Melissa Officinalis Seed Oil on sitruunamelissan, Melissa officinalis, Labiatae, siemenistä puristettava öljy.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016