Incihaku

MANGIFERA INDICA SEED OIL

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine

Mangifera Indica Seed Oil is the fixed oil expressed from the kernels of the fruit of the Mango, Mangifera indica L., Anacardiaceae.

Mangifera Indica Seed Oil on mangon, Mangifera indica, Anacardiaceae, hedelmän siemenestä puristettava rasvaöljy, joka koostuu pääasiassa rasvahappojen glyserideistä.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016