Incihaku

MANGIFERA INDICA SEED BUTTER

ihoa hoitava aine

Mangifera Indica Seed Butter is the fat obtained from the seeds of the Mango, Mangifera indica L., Anacardiaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016