Incihaku

MALVA ROTUNDIFOLIA FLOWER

ihoa hoitava aine

Malva Rotundifolia Flower is the product obtained from the whole dried flower of the Mallow, Malva rotundifolia L., Malvaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016