Incihaku

LUPINUS ALBUS SEED OIL

ihoa hoitava aine

Lupinus Albus Seed Oil is the fixed oil expressed from the seeds of the White Lupin, Lupinus albus L., Leguminosae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016