Incihaku

LOTUS JAPONICUS SYMBIOSOME EXTRACT

ihoa hoitava aine, antioksidantti

Lotus Japonicus Symbiosome Extract is an extract of the symbiosome (root nodule) of the Lotus, Lotus japonicus, Leguminosae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016