Incihaku

LOTUS CORNICULATUS FLOWER EXTRACT

ihoa suojaava aine, hajua tai makua peittävä aine

Lotus Corniculatus Flower Extract is an extract of the flowers of Lotus, Lotus corniculatus L., Leguminosae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016