Incihaku

LOLIUM PERENNE FRUIT OIL

hajuste

Lolium Perenne Fruit Oil is an essential oil obtained from the fruits of the plant, Lolium perenne L., Poaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016