Incihaku

LITHOSPERMUM ERYTHRORHIZON ROOT OIL

ihoa hoitava aine

Lithospermum Erythrorhizon Root Oil is the volatile oil obtained from the roots of Lithospermum erythrorhizon, Borraginaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016