Incihaku

LINUM USITATISSIMUM SEED OIL

ihoa hoitava aine, hajuste

Linum Usitatissimum Seed Oil is the expressed oil from the dried ripe seed of the Linseed, Linum usitatissimum L., Linaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016