Incihaku

LINUM USITATISSIMUM SEED EXTRACT

ihoa hoitava aine, hajuste

Linum Usitatissimum Seed Extract is an extract of the seeds of the Linseed, Linum usitatissimum L., Linaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016