Incihaku

LAURYL ISOQUINOLINIUM BROMIDE

antimikrobinen aine, antistaattinen aine, deodoroiva aine, pinta-aktiivinen aine

2-Dodecylisoquinolinium bromide.

Lauryyli-isokinoliniumbromidi. 2-dodekyyli-isokinoliniumbromidi

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016