Incihaku

LANOLIN CERA

ihoa hoitava aine, hiuksia hoitava aine, kalvonmuodostaja, antistaattinen aine, sideaine, pehmentävä aine, emulgaattori, vaahdonvahvistaja

Lanolin, wax. Wax obtained by fractionation of anhydrous lanolin.

Adeps solidus. Lanoliini, vaha; vedetöntä lanoliinia fraktioimalla saatava vaha.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016