Incihaku

LACTOBACILLUS/LAC SOLIDS/SOYBEAN OIL FERMENT

ihoa hoitava aine, humektantti

Lactobacillus/Lac Solids/Soybean Oil Ferment is the product obtained by the fermentation of milk solids and soybean oil by the microorganism, Lactobacillus.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016